Over Person Connect

We helpen graag via telefoon, e-mail of social media

Bekijk Vacatures

Wie zijn wij

Als bedrijf weet je dat het vinden van de juiste mensen niet altijd even makkelijk is. Om er zeker van te zijn dat u de juiste werknemers werft en selecteert is de ideale recruitment-partner uiterst belangrijk.

Als werkzoekende ben je eveneens altijd op zoek naar de beste match en verwacht je van arbeidsbemiddeling dat ze begrijpen waar je talenten liggen, wat je ambities zijn en welke bedrijfscultuur het beste bij jou past.

Daarom zetten wij ons ieder dag met passie, energie en oprechte interesse in om voor mooie functies in de techniek, productie en logistiek, de meest geschikte kandidaten te vinden en te plaatsen.

Zo zorgen wij er niet alleen voor dat vakmensen een passende uitdaging vinden, maar dat ook bedrijven kunnen vertrouwen op de juiste selectie en werving van de kandidaten waarnaar zij op zoek zijn.

Dankzij ons lokale netwerk, onze ervaring en kennis én onze Poolse roots kunnen wij snelle en flexibele oplossingen leveren.

Als een persoonlijke benadering en kwalitatieve zorg en aandacht in arbeidsbemiddeling voor u belangrijke aspecten zijn voor een succesvolle samenwerking dan is Person Connect dé enige logische keuze.